Laatste puntjes op de i voor het Ondernemersevent Emmen op 27 maart 2019

21-03-2019

De werkgroep Ondernemersevent Emmen; lekker werken in Emmen is deze week bezig geweest om de laatste puntjes op de i te zetten voor het event van volgende week. Dinsdag 19 maart jl. heeft een deel van de werkgroep de goodiebags ingepakt met daarin leuke items van de leden van de VPB. 

 

                    

 

Alle bezoekers krijgen deze goodiebag bij vertrek. In één van de goodiebags zit een gouden Paashaas. Als u deze goodiebag heeft gekregen ontvangt u 2 gratis kaarten voor Zoo Mooi! een ode aan Aleid Rensen op 23, 24 of 25 mei in het Rensenpark in Emmen.

 

 

En dan is er nog kans op een leuke verrassing. In een tweede goodiebag zit een bon verstopt. Deze geeft recht op een diner voor twee personen bij Stones. Kortom reden genoeg om aanwezig te zijn en een goodiebag te scoren. 

Later die middag werd er naar goed gebruik een voorproefsessie gehouden bij Stones onder leiding van Frank Tegelaar van de opleiding International Hospitality Management van NHL Stenden. Leden van de werkgroep, sponsors en studenten namen hieraan deel. De regionale gerechtjes smaakten heerlijk dus dat belooft wat voor het ondernemersevent de 27e maart. 

 

                

 

 

 

Indien u zich nog niet heeft aangemeld, dat kan nog steeds via office@vpb-emmen.nl U bent van harte welkom 27 maart bij de Sligro. 

Klik hier voor alle informatie over het complete programma van deze avond

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht