Machines gezocht voor Green PAC COCI Emmen

20-05-2014

Wie, welke bedrijf, heeft Spinmachines, pultrusiemachines, persen, extrusiemachines, een robotarm, vacuüminjectie, reactoren, destillatie- en rectificatiekollomen op pilot-plant-schaal en is bereid die ter beschikking te stellen aan de Stenden Hogeschool in Emmen in het kader van het GreenPAC en COCI-project? 

Gerard Nijkamp, interim directeur Green PAC, wil met de iLab-locatie in Zwolle en de COCI-locatie in Emmen toegepast onderzoek in groene (vezel)chemie stimuleren. Voor het opschalen van de productie zoekt hij nog een aantal fysieke middelen.

COCI en iLab

Green PAC is een initiatief van Stenden en Windesheim en is het overkoepeld orgaan van de iLab- en COCI-locatie. Green PAC richt zich op processen van hergebruik en productie van slimme (groene) polymeren. Nijkamp is aangesteld om de organisatie Green PAC aan te sturen en bedrijven en organisaties te benaderen voor actieve deelname in het iLab in Zwolle of het COCI in Emmen.

In oktober 2013 heeft Green PAC officieel de status van COCI/iLab van de Topsector Chemie ontvangen. COCI staat voor Centre for Open Chemical Innovation meer lezen.....>

Terug naar het nieuwsoverzicht