Met gemak besparen op inkoop

03-10-2019

 

Afgelopen 23 september was er een themabijeenkomst in het café van de VPB waar VPB-lid ILEXYS ons meenam in de wereld van inkoop en het substantiële voordeel dat bedrijven kunnen genieten als we als Emmer bedrijfsleven gezamenlijk gaan inkopen.

De rol van inkoop en supply management is groter dan we denken. Weet dat bij bedrijven ongeveer 70% van de omzet inkoop is? En dat leveranciers dus uiterst bepalend zijn voor het succes van uw organisaties? Weetje; de overheid koopt jaarlijks voor ruim 70 miljard in, variërend van infrastructuur tot personeel?

Als inkoopafdeling kun je op heel uiteenlopende terreinen waarde creëren voor de organisatie. Je kunt toeleveringsrisico’s verkleinen, bijdragen aan productinnovatie, samen met leveranciers je schouders zetten onder verduurzaming en zo een bijdrage leveren aan het commerciële resultaat en het bedrijfsresultaat. Samen met ILEXYS kunt u direct besparen op uw indirecte inkoop (tot wel 25% !) en kunt u zich bezig houden met die zaken die er echt toe doen.

U heeft met ILEXYS slechts 1 aanspreekpunt voor alle inkopen in de productcategorieën metaalbewerking, gereedschappen, pbm’s, aandrijftechniek, kantoorartikelen, facilitair en nog veel meer. 

Maak vrijblijvend een afspraak met ILEXYS en kijk of u ook voordeel kunt halen uit dit inkoopcollectief.

U kunt contact opnemen met de heer E. Kroezen
tel. 0591 - 239111 of emil.kroezen@ilexys.com

 

Klik hier voor de getoonde presentatie

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht