MKB Energie Estafette, Autobedrijf HABO ontvangt het stokje van FC Emmen!

14-10-2014

Afgelopen vrijdag, 10 oktober, was het de Dag van de Duurzaamheid. Onder het genot van een heerlijke lunch gaf sportverslaggever Herbert Dijkstra, bij VPB lid FC Emmen,  een presentatie over Duurzaamheid en sport. Wat is duurzaamheid en wat heeft beide met elkaar te maken? De conclusie is, je moet er volledig achter staan, ervoor gaan én innoveren dan kan je veel bereiken.  Dit geldt voor sport, maar zeker ook voor duurzaamheid en ondernemerschap!


Dagvoorzitter Herbert Dijkstra  

Uit handen van Harriët Hof van Educohof ontving Wim Beekman, directeur FC Emmen, het eerste MKB Energie Estafettestokje. FC Emmen heeft dit stokje ontvangen voor het onderzoek dat zij hebben gedaan naar energiebesparende maatregelen die ze kunnen gaan doen. Eén van de maatregelen die FC Emmen gaat uitvoeren is de conventionele verlichting vervangen door LED verlichting. Tevens wordt er onderzocht of er zonnepanelen kunnen worden geplaatst op het dak van FC Emmen.

Uit handen van  Wim Beekman van FC Emmen ontving Andries Bouwman van Autobedrijf Habo het volgende stokje. Ook zij willen hun 10 jaar oude bedrijfspand laten onderzoeken op energiebesparende maatregelen. Het gehele onderzoek wordt gedaan door TMS Holland en de financiering wordt mogelijk gemaakt door de Drentse Energie Organisatie tezamen met de VPB Zij stimuleren Duurzame maatregelen die ondernemers in Drenthe nemen.Stokje doorgeven,
m.v.l.n.r. Andries Bouwman Autobedrijf HABO, 
Wim Beekman FC Emmen en Harriët Hof Educohof

Klik hier om meer foto's te zien

Terug naar het nieuwsoverzicht