Naamswijziging InBusiness Telecom naar InBusiness-ICT

11-05-2015

Telefonie is, zoals u wel heeft gemerkt, over de jaren heen veel veranderd. Dit betekent dat telefonie niet meer op zichzelf staat maar dat het een onderdeel is geworden van hoe wij met elkaar communiceren. Ook wij hebben deze veranderingen doorgemaakt en houden ons naast telefonie, al geruime tijd bezig met het netwerk van de klant. Denk hierbij aan Wi-Fi netwerken en Routing & Switching. Kortom veranderingen die ons hebben doen besluiten de bedrijfsnaam InBusiness Telecom aan te passen naar een bedrijfsnaam die staat voor wat wij doen.


Wij presenteren dan ook met trots de nieuwe bedrijfsnaam: InBusiness-ICT.

 

Naast dat wij in Emmen, een begrip zijn als het gaat om telefonie (vast en mobiel) en verbindingen, zijn wij gegroeid naar een ICT bedrijf. We zorgen ervoor dat mensen en middelen op kantoor en buiten kantoor bedraad of draadloos met elkaar InVerbinding staan.


In hoofdlijnen een opsomming van onze kernactiviteiten


• On-Premise & Cloud telefonie
• Mobiele telefonie
• Zakelijk bellen en Internet
• Online werkplek
• Routing en Switching
• Wi-Fi Netwerken


Wij zijn een gewaardeerde Goud Partner van KPN en Top Partner van Telfort Zakelijk. Door onze goede rechtstreekse relatie met de providers kunnen we u beter adviseren en sneller van dienst zijn. Onze jaarlijkse certificeringen zorgen ervoor dat onze diensten altijd gewaarborgd zijn van hoge kwaliteit en dat de meest recente en innovatieve producten worden geleverd.


Waar wij voor staan is kwaliteit, een snelle en goede service, en doen is wat we beloven.

 

Met vriendelijke groet,

 

Huub Zwart
InBusiness-ICT

Terug naar het nieuwsoverzicht