Nieuwe stagiaire werkzaam bij VPB

17-01-2013


Geachte VPB leden,
 
Wie ben ik?
Mijn naam is Greetje Luth, 54 jaar en samen met mijn man en jongste zoon woonachtig in Veenoord.
 
Wat heb ik allemaal gedaan?
De afgelopen acht jaar heb ik gewerkt als front/backofficemedewerkster bij Ziut (voorheen Enexis), een bedrijf dat de openbare verlichting in een groot gedeelte van Nederland verzorgt.
Mijn werkzaamheden waren:
*storingen aannemen en verwerken in een geautomatiseerd systeem
*dagelijkse rapportages maken voor aannemers en monteurs van de nog openstaande storingen
*maandelijkse rapportages maken van de verrichte werkzaamheden voor diverse gemeentes in Groningen, Friesland en Drenthe
 
Eerder werkte ik als baliemedewerkster en kassier bij de Rabobank en ABN Amrobank waar ik bewezen heb klantvriendelijk en betrouwbaar te zijn.
 
Wat zijn mijn kernkwaliteiten
Mijn collega’s bij Ziut omschrijven mij als toegewijd en iemand met veel verantwoordelijkheidsgevoel.
Ik werk graag met mensen samen, toon initiatief door nieuwe ideeën aan te dragen en vind het belangrijk een zinvolle bijdrage te leveren.
Waarden die ik belangrijk vind zijn o.a. respect, loyaliteit, integriteit, eerlijkheid, creativiteit en humor.
 
Huidige status
Sinds 1 juni 2012 ben ik werkzoekende en ik ben heel blij dat ik via het UWV de kans krijg om 3 maanden stage te lopen bij het VPB om mijn kennis en werkervaring te vergroten. Ik zal hier onder meer het ledenboek bijwerken en het pakket dienstverlening verzorgen.
 
Voordelen voor werkgever (win/win)
Wist U dat ik als 50-plusser heel wat voordelen in mij meedraag? Zo is mijn thuissituatie stabiel, ben ik zeer kwaliteitsbewust en is mijn mensenkennis in de loop der jaren alleen maar toegenomen.
Veel werkgevers denken dat de 50-plussers “duur”  zijn. Dit is echter een misverstand. Er bestaan namelijk een aantal regelingen die het voor een werkgever aantrekkelijk maken om een ervaren medewerker aan te nemen, tegen relatief lage kosten.
Voor een 50-plusser kan een premiekorting van maximaal € 7.000,- per jaar worden aangevraagd. Dit scheelt ruim € 550,- per maand. En de werkgever krijgt bij een dienstverband van een jaar de eerste drie maanden doorbetaald door het UWV (proefplaatsing).
 
Wat zoek ik?
Gemotiveerd en enthousiast ben ik op zoek naar een leuke parttime functie voor 24 uur. Mocht mijn profiel U aanspreken en heeft U een interessante vacature, dan houd ik mij graag aanbevolen.
 
 
Met vriendelijke groet,


 
Greetje Luth-Post
Stagiaire
VPB Emmen
Tel                :0591 - 653454
Fax               :0591 – 645987
Mobiel prive :06-38316652
Email prive    postg@live.nl
Email      :info@vpb-emmen.nl
internet   :www.vpb-emmen.nl
 

Terug naar het nieuwsoverzicht