Oktober feestmaand VPB-lid Transform!

04-10-2016

 

Op 1 oktober is het 2 jaar geleden dat Annet Koops Transform heeft overgenomen. 
Sinds deze periode hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen, en we zijn natuurlijk erg blij met de klanten die ons al langer weten te vinden.Dit 2-jarig jubileum willen we graag vieren door de gehele maand oktober te trakteren! 
Doordat wij meerdere producten bieden, wordt deze maand elke week een bepaald product in de spotlight gezet. 

Dit gaan we via de social media communiceren, dus houdt onze Facebook pagina, LinkedIn en Twitter in de gaten!   

Verder in deze nieuwsbrief de introductie van de nieuwe stagiair Jordy, en de verlenging van de beursactie.

Hartelijke groeten,

Annet, Jasper, Marie, Bert, Janny, Joke en Jordy

 

Onze nieuwe HBO online marketing stagiair!

Mijn naam is Jordy Tammes, 22 jaar en opgegroeid in Emmen. Op dit moment studeer ik Small Business and Retail Management aan de Hanzehogeschool te Groningen. Voor mijn 3e jaars stage ben ik bij Transform terecht gekomen. Ik zal hier vanaf 5 september tot aan begin februari 2017 meewerken binnen het bedrijf en om op deze manier zo veel mogelijk ervaring op te doen.

Tijdens deze stage zal ik mij voornamelijk inzetten voor de online marketing/presentatie van Transform.
Denk hierbij aan het onderhouden van websitestatistieken, creëren en onderhouden van lopende advertenties en social media posts. Dit allemaal om de vernieuwde website van Transform te verbeteren en optimaal te laten presteren.

Naast mijn stage ben ik werkzaam als verkoopmedewerker in een bouwmarkt. Buiten mijn stage en bijbaan om besteed ik mijn vrije tijd graag aan het kijken van films en series.

 

 Eind september kwamen nog aanvragen binnen voor bedrukte beurs bekleding. Om die reden hebben we de actie verlengd en is de beursactie ook geldig voor de maand oktober!
 
Als je een beursstand huurt, zijn de achter- en zijwanden van de stand nog niet bekleed. Dat kan voordelig en efficient met onze spanbanieren die wij bedrukken met jouw ontwerp (logo, foto's, huisstijl). Deze spanbanieren worden geconfectioneerd met aan de boven en onderkant noppentape zodat het snel en eenvoudig vastgemaakt kan worden aan de aluminiumprofielen van de beursstand. Een zeer duurzame oplossing welke jarenlang kan worden toegepast.

Wil je meer informatie over deze actie of de mogelijkheden van de bedrukte beurs bekleding, neem dan contact met Joke op 0591-678282!

www.transform.nl

 

Terug naar het nieuwsoverzicht