Ondernemers gezocht voor speeddates met leerlingen Hondsrug College Emmen

04-11-2019

 

Dinsdag 19 november organiseert het Hondsrug College in Emmen een profielkeuzedag voor leerlingen in havo-3 en vwo-3. Verschillende voorlichtingen worden die dag aan leerlingen aangeboden. Een belangrijk onderdeel van die dag is om leerlingen in contact te brengen met wellicht hun toekomstige werkveld, dus met jullie. Hoe ziet uw beroep eruit, wat doet u precies, welke opleidingen heeft u gevolgd en wat heeft u verder allemaal te vertellen over uw beroep. De leerlingen worden ingedeeld in groepjes en gaan in een kleine setting met u in gesprek.

De koffie staat vanaf 10.15 uur klaar en tussen 10.45 uur en 12.15 uur zijn de speeddates tussen leerlingen en mensen uit de praktijk, jullie dus!

Als dank wordt er voor u aansluitend een lunch geserveerd.

We hebben inmiddels al 20 aanmeldingen uit het werkveld binnen, maar dat is nog niet voldoende. Het Hondsrug College is nog op zoek naar professionals uit:

De richtingen leven & omgeving (voeding, milieu/natuur, landbouw, ruimtelijke ontwikkeling, biologie, sociale geografie/planologie en dergelijke)

* De richtingen exact en informatica (oa wiskunde, informatica, kunstmatige intelligentie, scheikunde).

* De richtingen taal en communicatie (journalistiek, taalwetenschappers en dergelijke),

* De richtingen economie en markt (economen, bedrijfseconomen, makelaars, accountants, bedrijfskundigen)

* De richtingen ontwerp en constructie (elektrotechnici, (industrieel) ontwerpers, werktuigbouwkundigen) 

Voor meer informatie, uw opgave of vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Kupers-Huising, decaan havo en vwo van het Hondsrug College in Emmen. 

L.Kupers-Huising@hondsrugcollege.nl

Hartelijk dank

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht