Plaats nu uw stagevacature op Hallo Stage

03-10-2019

 

 


De VPB Emmen en de Dutch TechZone lanceerden eerder dit jaar in samenwerking met Ondernemend Coevorden en Ondernemend Hoogeveen de innovatieve stage-app Hallo Stage, dé moderne manier om een stageplek aan te bieden of te vinden. Met Hallo Stage kunnen zowel bedrijven als studenten middels een filmpje een profiel aanmaken en met elkaar tot een match komen. Een bedrijfsprofiel aanmaken is makkelijk en kan in slechts vijf stappen:

1. Ga naar www.hallostage.nl
2. Klik op ‘Aanmelden bedrijven’
3. Vul naam en e-mailadres van uw bedrijf in
4. Log in met het wachtwoord dat u per e-mail ontvangt
5. Vul onder ‘mijn gegevens’ uw profiel aan en plaats uw video!   

Ondernemers, instellingen en bedrijven in het gebied Dutch TechZone (gemeenten Emmen, Hoogeveen, Coevorden en Hardenberg) kunnen nu hun filmpjes met stagevacatures uploaden. Hun filmpje wordt na het plaatsen zichtbaar in de app Hallo Stage, die gratis beschikbaar is via Appstore en Playstore. Zodra er voldoende stageplaatsen in de app staan gaan docenten van verschillende opleidingen in de Dutch Tech Zone aan de slag om studenten met behulp van deze app hun eigen profiel aan te laten maken en zo gericht te zoeken naar een geschikte stageplaats.

Hallo Stage is gericht op matchmaking door middel van filmpjes. Deze zeggen immers zoveel meer dan een CV of een vacature op papier. Tips voor het maken van een geschikt presentatiefilmpje zijn te vinden op www.hallostage.nl. Ook studenten maken een profiel aan en laten in een filmpje weten welke opleiding zij doen, welke richting en welk jaar. Studenten kunnen dan zoeken tussen de beschikbare stageplaatsen. Geven de studenten een bedrijf een like, dan ziet het bedrijf dat. Geeft het bedrijf de student een like terug, dan is er een match en ontvangen ze elkaars contactgegevens en kan een echte kennismaking worden georganiseerd.

Voor meer informatie: VPB Emmen, Arda van Dam, e-mail a.vandam@vpb-emmen.nl of telefoon 0591 65 34 54. 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht