Presentatie Bedrijvenregeling Vierkant voor Werk

21-02-2017

Op 15 februari jl. heeft er voor ondernemers een voorlichtingsbijeenkomst plaatsgevonden over de Bedrijvenregeling Vierkant voor Werk. De bedrijvenregeling bestaat uit een investeringssteun, arbeidsplaatsenregeling en een rentekortingsregeling. Aan de orde kwam o.a. hoe deze regelingen voor u te gebruiken zijn en hoe u er voor uw bedrijf een beroep op kunt doen.  

Vierkant voor Werk
Vier gemeenten en de provincie trekken samen op voor de werkgelegenheid in het gebied. Emmen, Coevorden, Hardenberg, Hoogeveen en de provincie Drenthe geven met Vierkant voor Werk de regionale economie een impuls door samen te werken met het bedrijfsleven en met onderwijs. Vierkant voor Werk richt zich vooral op de HTSM (maakindustrie), (groene) chemie, Logistiek en Olie & Gas/Energie.


Bedrijvenregeling
Vanuit Vierkant voor Werk is in samenwerking met SNN een Bedrijvenregeling vastgesteld. Dit is een subsidieregeling voor bedrijven die willen investeren in innovatie, vestiging en groei en hiermee meer werkgelegenheid creëren. De bedrijvenregeling is vooral interessant voor het MKB. Bijgaand vindt u de presentatie Bedrijvenregeling Vierkant voor Werk die woensdag 15 februari jl. gepresenteerd is. Mocht u naar aanleiding van de bedrijvenregeling vragen hebben, neem dan contact op met SNN. De contactgegevens staan op de laatste sheet van de presentatie.

 

Klik hier voor deze presentatie

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht