Samenwerking tussen Itass, BOB-ict en VPB

13-03-2014

De Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen (VPB) en de Emmer ICT-bedrijven Itass en BOB-ict hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. De overeenkomst biedt de ruim 300 leden van de VPB extra voordelen op het gebied van ICT-diensten, systeembeheer en werken in de cloud. Itass en BOB–ict zijn gevestigd op het Businesspark Meerdijk.

De VPB is erg blij met de afspraken die zijn gemaakt met Itass en BOB-ict zegt directeur Herman G. Idema van de VPB. “Itass is een bijzondere partner, die binnen de ICT-branche landelijk hoog staat aangeschreven. Die kwaliteit werd enkele maanden geleden nog eens bevestigd doordat het bedrijf na een test van de dienstverlening door het vakblad CBM een plaats veroverde in de landelijke top-10. Dit soort regionale bedrijven werken we als VPB graag mee samen ten gunste van onze leden.”
De VPB stimuleert de samenwerking tussen bedrijven in Emmen en directe omgeving en voert projecten uit die ten goede komen aan het bedrijfsleven en aan de bedrijfsomgeving. De vereniging heeft ruim 300 bedrijven als lid en vertegenwoordigt daarmee ongeveer 80 procent van de werkgelegenheid op de bedrijventerreinen van Emmen.

                 
Marco van der Heiden (BOB-Ict) en Herman Idema (VPB)

 
Wim Langen (Itass) en Herman Idema (VPB)

Terug naar het nieuwsoverzicht