Save the Date; 14 maart 2018 Ondernemersevent Emmen

09-01-2018

 

Save the Date!! 14 maart 2018

 

Na het succesvolle 10 jarig jubileum van afgelopen jaar, gaan we nu verder met alweer de 11e editie van het Ondernemersevent Emmen onder de naam ‘VPB tapas talk.’ Ook ditmaal wordt er weer uiterste zorg gedragen om voor de vele ondernemers van Zuid-Oost Drenthe een zo goed mogelijke setting te creëren waarin er vrijuit gesproken kan worden over ideeën, plannen en een toekomstbeeld onder het genot van een borrel.

Het evenement zal plaatsvinden op 14 maart 2018 bij de Sligro. Het begint om 18.00 uur tot 21.00 uur. Dit jaar is er ruimte voor een spektakelstuk op de parkeerplaats van de Sligro. Om u al een idee te geven wat onze plannen zijn, hebben we voor u een link die u kunt bekijken.

https://vimeo.com/168191899
 

De eerste sponsoren hebben zich alweer bij ons aangesloten. Deze kans bieden wij ook u. Heeft u de wens om extra (positieve) publiciteit te generen voor uw onderneming, dan kunt u op diverse manieren uw bijdrage leveren. Onder meer op de volgende manier; we zijn van plan om deze keer via het business-to-businessconcept ondernemers met ondernemers te verbinden. U kunt op deze avond gericht kennis maken met uw collega-ondernemers door middel van een gesprek met elkaar. Bij de VPB kunt u aangeven van welk bedrijf u meer zou willen weten. Dan organiseren wij een korte meeting waarin u kunt netwerken met elkaar. Wij verzoeken u om dit uiterlijk 22 februari a.s. door te geven aan de VPB door middel van onderstaande button. Tevens kunnen zij u alle informatie verschaffen betreffende de sponsoring.

Klik hier voor meetingpoint en/of sponsormogelijkheden
 
 

Graag verwelkomen we u op 14 maart bij de Sligro Emmen!


                                                        

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht