4 november -Sectorplannen Techniek, Hoe gaan we de toegekende gelden inzetten? Kansen!

22-10-2014

Toekomstbestendige medewerkers met forse financiële steun in de rug en zonder poespas

‘Promoveer je eigen team naar topspelers’

Promoveer je eigen team naar topspelers en ontvang daarbij als ondernemer een fikse financiële steun in de rug. Zonder ingewikkelde procedures, zonder dikke pakken papier! Maak je medewerkers met kennis toekomstbestendig. 
Op 4 november wordt voor ondernemers een informatieve bijeenkomst gehouden, bestemd voor organisaties in de Procesindustrie, Installatietechniek en Metaalbewerking. Centraal staan de sectorplannen die door het bedrijfsleven zelf zijn opgesteld en waar het Rijk een stevige financiële injectie aan toevoegt. 
 
Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op de mogelijkheden die de verschillende sectorplannen bieden aan de ondernemers, ook en vooral in het regionale MKB. Daarnaast wordt in begrijpelijke taal ingegaan op overige  financierings- en subsidiemogelijkheden vanuit het Rijk
 
Uit allerlei onderzoeken en prognoses blijkt dat er over een paar jaar een tekort dreigt aan gekwalificeerd personeel in de technische sectoren. Ook in onze regio. Deels door vergrijzing, maar ook omdat opleidingen niet altijd goed aansluiten op de behoeften van de ondernemers. Een bedrijf dat zowel continuïteit als groei wil realiseren, moet investeren in de opleiding en ontwikkeling van ervaren werknemers en nieuwkomers. De concurrent doet het ook. De sectorplannen en de financiële steun in de rug helpen daarbij!
 
Samengevat:
Voor wie: De Procesindustrie, Installatietechniek en Metaalbewerking uit Zuid-Oost 
                 Drenthe en Hardenberg.
Wat speelt er: Informatieve bijeenkomst over sectorplannen en (c0)
                        financieringsregelingen 
Waar is het: FC Emmen, Stadionplein 1 Emmen
Wanneer: 4 november 2014, van 15.30 tot 18.30
Waarom: Omdat we als ondernemers een topteam willen en geld goed willen benutten
Organisatie bijeenkomst: VPB, Gemeente Emmen, OOM, OTIB, OVP, UWV.

Er is nog ruimte dus aanmelden kan nog!!

Aanmelden : office@vpb-emmen.nl 


Heeft u vragen of wilt u nadere informatie, neem dan kontakt op met Herman G. Idema (directeur VPB) op tel.nr. 0591-65 34 54 of via e-mail h.idema@vpb-emmen.nl

 
      
     

Terug naar het nieuwsoverzicht