Seminar In For Care 'Duurzame inzetbaarheid van werkende mantelzorgers'

19-09-2017

UITNODIGING

De beroepsbevolking in Drenthe vergrijst en dit is van invloed op de arbeidsmarkt. Er is inmiddels een toenemende vraag naar flexibiliteit en persoonlijk maatwerk om werk en zorg te combineren. Voor werkgevers betekent overbelasting van de werknemer die zorgtaken thuis verrichten vaak uitval. Met name voor het midden- en kleinbedrijf zijn hoge kosten hiervan in toenemende mate problematisch.

Aanmelden
Op 5 oktober 2017 organiseren de Drentse partners van het EU project In For Care een interdisciplinair seminar met het Midden en Kleinbedrijf en beleidsmakers van gemeenten en Provincie Drenthe. Hierbij nodigen we u uit om mee te praten over de mismatch tussen duurzame inzetbaarheid en de huidige organisatie van werk en mantelzorg. Aanmelden kan uiterlijk t/m 25 september via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDAnuu5r5AIeDIcJGqP5LK6HvRqPrtWaoUspnt-CDcQsQlhQ/viewform

Locatie Health Hub Roden, Ceintuurbaan Noord 180, 9301 NZ Roden

Tijd 17.00 uur – 19.00 uur, een lichte maaltijd is inbegrepen

Deze uitnodiging is verzonden naar een selectie van ons bekende MKB directeur-eigenaren, beleidsmedewerkers, onderzoekers en vertegenwoordigers van mantelzorgorganisaties. Kent u ook iemand die interesse heeft, of niet mag ontbreken? Stuur deze uitnodiging dan gerust door.

Met vriendelijke groet,

Eelco Last
Projectmanager

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht