Slotbijeenkomst Project Duurzame Inzetbaarheid Personeel

06-07-2016

Op dinsdag 28 juni jl. heeft de VPB haar slotbijeenkomst gehouden voor het project Duurzame Inzetbaarheid Personeel. De inloop bij Kieft All Office aan de Marco Polostraat 20 was vanaf 15.30 uur waarna om 16.00 uur de gasten werden welkom geheten door Liesbeth Horstmann, projectmanager van de VPB.

De diversiteit onder de deelnemers van het onderzoek waren groot. Er hebben in totaal 22 bedrijven uit 20 verschillende sectoren meegedaan aan het onderzoek Duurzame Inzetbaarheid Personeel. De presentatie van het onderzoek is verzorgd door Alfons Hurenkamp van Lugus. Volgens hem doen ondernemers onbewust aan duurzame inzetbaarheid. Het is belangrijk om ondernemers hiervan bewust te laten worden. Hij is zeer positief over het behaalde resultaat bij de deelnemers.

Klik hier voor de presentatie van Lugus


Presentatie door Alfons Hurenkamp van Lugus

Aansluitend heeft Willy Hamstra van Area Reiniging de leden van de VPB meegenomen in de keuken van Area. Dit heeft zij gedaan met verfrissende ideeën over het duurzaam inzetten van personeel. Zij werken hierbij samen met oud-schaatster Moniek Kleinsman om de werknemers bewust van hun leefstijl te laten worden. Het is voor de werknemers mogelijk om gebruik te maken van bijvoorbeeld statafels. Achter deze statafels is het ook mogelijk om te fietsen op kantoor en tegenwoordig liggen de frikandellen niet meer vooraan in de kantine.

Klik hier voor de presentatie van Area

Afsluitend zijn alle aanwezige deelnemers van het project in het zonnetje gezet. Zij hebben het certificaat Duurzame Inzetbaarheid Personeel en een feestelijke boeket bloemen mogen ontvangen uit handen van Liesbeth Horstmann van de VPB. Nadien kon er nog worden nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje. 


De aanwezige deelnemers van het project

Terug naar het nieuwsoverzicht