Sommer Schilderwerken uit Emmen behaald keurmerk VGO-keur

25-03-2013
Sommer Schilderwerken B.V. uit Emmen heeft onlangs het keurmerk VGO-keur behaald (VGO staat voor vastgoed onderhoud).
 
Het VGO-keur is het eerste en enige onafhankelijke keurmerk dat vastgoedeigenaren en beheerders zekerheid biedt over de kwaliteit en stabiliteit van een onderhoudsbedrijf en diens producten en diensten. Er zijn in totaal een veertig bedrijven in Nederland, waarvan slechts enkelen in Noord Nederland, die dit keurmerk mogen voeren.
Bij Sommer zijn ze dan ook trots bij deze selecte groep onderhoudsbedrijven te behoren, het geeft aan dat het bedrijf zowel bestuurlijk, technisch en financieel de zaak op orde heeft.
 
Sommer Schilderwerken is beoordeeld middels diverse competentiescans zowel op het gebied van kennis en organisatie, financiële draagkracht, opdrachtgevertevredenheid en medewerkertevredenheid. Deze toetsing is uitgevoerd door de onafhankelijke organisatie KIWA.
 
Sommer Schilderwerken streeft naar partnership met haar opdrachtgevers in de profit, non-profit en particuliere markt. Op basis van strategische bedrijfsvoering wordt hierbij gericht en efficiënt schilder-, glas en geveltimmerwerk met de daarbij behorende activiteiten aan onroerend goed uitgevoerd.
 
 
 
Meer informatie: www.vgokeur.nl/
                           www.sommerschilderwerken.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht