Studenten weten vaak niet wat ze met al die kennis moeten doen

01-10-2015

 

'Chef für einen Tag"

De maand november is in de regio de maand van ondernemerschap. Doel als hogeschool is het opleiden van de nieuwe generatie. Het is belangrijk om professioneel personeel binnen de regio te houden om te groeien en innovatief werkzaam te kunnen zijn.

 

De jong professionals hebben meestal geen inzicht in de verschillende branches van deze regio. Zij trekken veelal naar de grote steden. Wij willen het potentieel van de regio laten zien en hun de kans geven om te ervaren welke takenpakket bij een leidinggevende functie hoort. Hiervoor hebben we de ondersteuning van bedrijven uit de regio nodig. We zijn op zoek naar leidinggevenden en bedrijfseigenaren die een student een dag laten meelopen, om haar of hem te laten zien wat voor werkzaamheden in deze positie op hen afkomt. Daarvoor is het project "Chef für einen Tag" in het leven geroepen. Een grensoverschrijdende activiteit waar Duitse en Nederlandse bedrijven aan deel kunnen nemen. 

 

Wat betekent een management functie? Wat moet ik hier überhaupt doen? We leiden de toekomstige managers op, maar vaak weten de studenten niet goed wat hun toekomstige functie inhoudt. 

 

Zie jij kansen en mogelijkheden om een student uit de economie/ logistiek/ management een kijkje achter de schermen te laten nemen? De dag in November is zelf naar wens te bepalen.
Neem dan met ons kontakt op:
E: grenz.centrum@stenden.com
M: 06 153 196 20 

   

Terug naar het nieuwsoverzicht