Sunshine broodjes gaan al 12,5 jaar als warme broodjes!!!

11-05-2017

Broodjeshuis Sunshine viert dit jaar haar koperen jubileum. Twaalf en een half jaar waarin steeds meer mensen het broodjeshuis van Reini en Gerard Veldkamp hebben leren kennen. Zowel zakelijke klanten als consumenten. “We blijven inspringen op behoeften en vernieuwen ons keer op keer. Soms is dat met een nieuwe menukaart, dan een bestelsysteem dat het de klanten nog eenvoudiger maakt, een verbouwing of een nieuwe service zoals de ontbijt- of partyservice. Dat zit een beetje in de familiegenen.” Zegt eigenaar Gerard Veldkamp, telg van de bekende keurslagersfamilie Veldkamp. Een familie die al vanaf 1884 actief is in het ‘vers en vlees vak’.  Ambachtslieden die net als Gerard, graag alles zelf bereiden. Tegelijk één van de onderscheidende kenmerken van Sunshine, want alles komt van eigen hand. Van rosbief, rollade, cowboyvlees tot de salades, schalen en maaltijden. Het beleg en de delicatessen zijn vers bereid en handgemaakt.

Ook de locatie is één van de succesfactoren. Op het bedrijventerrein aan de Abel Tasmanstraat 11a is Sunshine omringd door bedrijven met gretige werklieden die graag hun pauze doorbrengen met een Sunshine broodje in hun hand. Bovendien nodigt het zitgedeelte, met uitzicht op de es, ook uit om de lunch bij Sunshine te nuttigen. Gerard Veldkamp: “Een mooie plek om te lunchen voor of na het bezoeken van de Woonboulevard bijvoorbeeld op de zaterdag ofwel ‘lekkere broodjesdag’.”

 

 

 

Sunshine heeft ook een ontbijtservice, waarmee ze door heel Zuidoost-Drenthe ontbijtjes bezorgen. Leuk voor allerlei feestelijkheden. Gerard Veldkamp:  “Dit kunnen we op maat verzorgen. Alleen tijdens Vaderdag moeten we een uitzondering maken, de verwachte drukte maakt dat we op deze dag niet bezorgen. Afhalen is natuurlijk wel aan te raden. Wij bereiden dan op bestelling een heerlijk ontbijt voor alle vaders.”

Een andere stevige lunch- of ontbijttip is ons broodje van de maand, de Strammer Max, een broodje met onder meer een uitsmijter, champignons, ham en kaas.”

 

 

Meer informatie over het menu is te vinden op www.broodjeshuissunshine.nl 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht