Uitnodiging deelname PhD Day Rijksuniversiteit Groningen

11-06-2018

 

Op 21 september 2018 zal de 7e editie van de PhD Day van de Rijksuniversiteit Groningen plaatsvinden. Het is ons een groot genoegen om bedrijven die zich hebben aangesloten bij VPB Emmen uit te nodigen om deel te nemen aan dit evenement.   

Wat is de PhD Day?

De PhD Day is een jaarlijkse eendaagse carrièrebeurs, bedoeld voor PhD studenten en bedrijven die op zoek zijn naar werkgevers/-nemers van hoge kwaliteit en/of naar onderzoekssamenwerkingen. Het doel van de PhD Day is om PhD studenten te helpen hun carrièreperspectieven te verbreden door te netwerken met deskundigen uit het veld, en bedrijven een geschikte plaats te bieden om zichzelf te laten zien en potentiële werknemers in kaart te brengen.

Wat is het profiel van de studenten aanwezig op de PhD Day?

Dit jaar verwachten we dat rond de 1000 hooggekwalificeerde, gemotiveerde, en enthousiaste PhD studenten zullen deelnemen. Vorig jaar was 40% van de deelnemers in het derde of vierde jaar van hun PhD, en zij waren daarom op zoek naar toekomstige carrièremogelijkheden. De meeste studenten hadden een achtergrond in de medische, de technische, en de sociale wetenschappen. Economie en bedrijfskunde waren ook goed vertegenwoordigd. De helft van alle deelnemers waren internationale studenten, waarbij 63 nationaliteiten werden vertegenwoordigd.     

Hoe kan uw bedrijf deelnemen aan de PhD Day 2018?

Wij bieden verschillende manieren om deel te nemen aan de PhD Day om beter aan te sluiten bij de omvang, interesse en behoeften van uw bedrijf. Zo is er de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten via advertenties in het PhD Day boekje, op de website en op de Facebookpagina, om een stand te hebben op locatie, om een workshop te organiseren, en om deel te nemen in één-op-één speed-dating evenementen met PhD studenten. Ook is het mogelijk om een prijs in onze loterij of gadgets voor de deelnemers beschikbaar te stellen. In de bijgevoegde brochure kunt u een volledig overzicht vinden van de verschillende sponsorpakketten die wij u te bieden hebben, maar als er speciale wensen zijn, dan zijn wij in de gelegenheid om daaraan te voldoen. 

Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Wij kijken uit naar jullie reactie! 

Klik hier voor de officiële brochure

 


Email, LinkedIn, Facebook

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht