UITNODIGING Seminar Draadloze Monitoring van productieprocessen

26-09-2018

 

 

                        

 

Beste leden van de OKE en VPB, 

Hierbij nodigen wij u uit voor een kort seminar over de praktische toepassingen van draadloze monitoring binnen uw productieproces.

Draadloze sensoren bieden de mogelijkheid om op een eenvoudige manier uw processen en hun directe omgeving  real time te monitoren. Trendmatig monitoren en verwerken van de gemeten waarden leveren scherper inzicht in uw productieprocessen.  Slimme (connected) productiemiddelen zorgen voor een steeds hogere kwaliteit, hogere betrouwbaarheid en lagere productiekosten.

Kortom u kunt zeer veel geld besparen met draadloze monitoring niet alleen voor wat betreft daling van productie en faalkosten maar ook uw onderhoudskosten zullen significant gaan dalen.

We zijn op dinsdag 16 oktober van harte welkom bij JD Techniek te Emmen van 16.00 -18.00 uur waar de volgende bedrijven een presentatie zullen geven over de kansen die het bedrijven gaat bieden:

 

*         JD Techniek
*         Internet of Things Emmen
*         Wireless Value

Emmen is in de gelukkige omstandigheid dat alle kennis in de regio aanwezig en waar u dus vrij simpel gebruik van kunt maken. Kortom laat u verassen de 16e. Meld u snel aan, er is ruimte voor 16 personen om deel te nemen en vol = vol! 

Wanneer

*      16 oktober 2018
*      16.00 – 18.00 uur

Waar
*      JD Techniek, Willem Schoutenstraat 11, 7825 VV Emmen

Aanmelden    office@vpb-emmen.nl

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht