Uitreiking cheque Ronald McDonald door VPB-lid Harwig!

07-07-2016

Emmen, 5 juli 2016 -Jolanda Kamphuis van Ronald McDonald Huis Groningen heeft vorige week uit handen van Bernard Nederhoed van Harwig Installatietechniek een cheque ter waarde van € 5.000,- mogen ontvangen. Ter gelegenheid van de opening van haar nieuwe pand op 27 mei had Harwig haar relaties gevraagd een bedrag te doneren in plaats van cadeaus.

Onder grote belangstelling heeft Harwig op 27 mei haar nieuwe pand aan de Atlantis in Emmen geopend. Ter gelegenheid van de opening had Harwig op haar terrein een techniekplein ingericht. Al op vrijdagochtend 27 mei had Harwig alle scholen uit de regio uitgenodigd om het bedrijf te bezoeken om de jongeren te enthousiasmeren voor techniek.

“Jongeren en techniek, dat is onze toekomst“, zegt directeur Bernard Nederhoed van Harwig Installatietechniek in Emmen. “Daarnaast kunnen onze klanten bouwen op meer dan honderd jaar aan kennis en ervaring, onder onze vaste klanten zijn veel onderwijs en zorginstellingen. Niet alle kinderen kunnen zorgeloos naar school maar verblijven soms langere tijd in bijvoorbeeld het UMCG. Zij kunnen dan niet met school naar een dergelijk uitstapjes als het Techniekplein van Harwig. Maar een ziek kind kan al helemaal niet zonder zijn ouders.” Aldus Bernard Nederhoed.

Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn. En als het een handicap heeft, wil je dat het zoveel mogelijk dezelfde dingen kan doen als zijn of haar leeftijdgenootjes. Al ruim dertig jaar helpt het Ronald McDonald Kinderfonds zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland.

Harwig Installatietechniek heeft naast haar hoofdvestiging in Emmen, vestigingen in Groningen, Almere en Apeldoorn. Het bedrijf bestaat al ruim honderd jaar en heeft een team van ruim 160 medewerkers. Harwig is expert in hoogwaardige installatietechniek voor onder andere elektrotechniek,  klimaatbeheersing en verwarmingstechniek. Tevens is het bedrijf gespecialiseerd in de aanleg van zeer complexe brandmeld- en beveiligingssystemen in bijvoorbeeld ziekenhuizen, datacentra, onderwijsinstellingen en andere kwetsbare gebouwen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bernard Nederhoed (06-53 64 81 52) of Maureen Nederhoed (06-55 38 26 88) email: directie@Harwig.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht