Voordelige zorgpolis voor medewerkers VPB-leden!

21-12-2017

 

Stuur dit bericht door naar al uw medewerkers

Voordelige zorgpolis voor medewerkers VPB-leden

VPB-contractpartner De Witte Assurantiën kan u en uw personeel nu een geweldig aanbod doen. Want zij zijn er in geslaagd om bij een flink aantal zorgverzekeraars interessante kortingen te regelen voor alle werknemers van de bij VPB-Emmen aangesloten bedrijven.

De kortingen in het De Witte MKB-Collectief kunnen oplopen tot wel 20% en gelden voor zowel de medewerkers als hun gezinsleden. Online kunt u met korting zorgpolissen afsluiten van bekende verzekeraars als Zilveren Kruis, Menzis, CZ, VGZ en OHRA.

Vergelijken en afsluiten
Weten hoeveel voordeel het u en uw medewerkers oplevert? Klik dan HIER voor de handige vergelijk-en-sluit-module. Daar kunt u snel zien welke verzekering voor u het meest voordelig is. Doen, want het voordeel kan oplopen tot wel meer dan honderd euro per jaar!

Overstappen is simpel
Nadat de keuze is gemaakt kunt u de zorgverzekering direct afsluiten. Uw huidige polis wordt voor u opgezegd. Hulp nodig bij het invullen? Geen nood, het zorgteam van De Witte helpt u met al uw vragen. Zij zijn te bereiken op 088-000 83 47. Simpeler kan het niet!

Wij wensen u alvast veel korting toe op uw zorgverzekering in 2018!

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht