15 februari Voorlichtingsbijeenkomst voor ondernemers; Bedrijvenregeling Vierkant voor Werk

09-02-2017

Voorlichtingsbijeenkomst voor ondernemers


Op 15 februari 2017 is er een voorlichtingsbijeenkomst over de Bedrijvenregeling Vierkant voor Werk. De bedrijvenregeling bestaat uit een investeringssteun, arbeidsplaatsenregeling en een rentekortingsregeling. Aan de orde komen o.a. hoe deze regelingen voor u te gebruiken zijn en hoe u er voor uw bedrijf een beroep op kunt doen. Daarna kunt u met de accountmanagers in gesprek.


Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom bij FC Emmen.
De presentatie begint om 16.30.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via: e.ellison@emmen.nl 

Vierkant voor Werk
Vier gemeenten en de provincie trekken samen op voor de werkgelegenheid in het gebied. Emmen, Coevorden, Hardenberg, Hoogeveen en de provincie Drenthe geven met Vierkant voor Werk de regionale economie een impuls door samen te werken met het bedrijfsleven en met onderwijs. Vierkant voor Werk richt zich vooral op de HTSM (maakindustrie), (groene) chemie, Logistiek en Olie & Gas/Energie.


Bedrijvenregeling
Vanuit Vierkant voor Werk is in samenwerking met SNN een Bedrijvenregeling vastgesteld. Dit is een subsidieregeling voor bedrijven die willen investeren in innovatie, vestiging en groei en hiermee meer werkgelegenheid creëren. De bedrijvenregeling is vooral interessant voor het MKB.

Terug naar het nieuwsoverzicht