Voortgang Stage-app ‘Hallo stage’

08-02-2019

In samenwerking met Dutch TechZone werkt de VPB Emmen aan een innovatieve stage-app die bedrijven en studenten snel en makkelijk met elkaar in contact brengt. Door middel van filmpjes stellen de deelnemende bedrijven en studenten zich voor, en door te swipen langs elkaars filmpjes kijken ze of er een match is. Bij een match ontvangen beide partijen een mail met de contactgegevens. Bij MBO-studenten ontvangt ook de stage-coördinator een mail. Vanaf daar kunnen ze zelf contact met elkaar zoeken. Hiermee biedt de app de mogelijkheid om snel en makkelijk per locatie, niveau, opleiding en stagesoort over en weer te zoeken naar stageplaatsen en naar stagiairs.

Vanaf deze maand worden bedrijven benaderd voor en begeleid bij het opnemen en plaatsen van hun filmpje in deze stage-app. Daarna gaan de promotieteams langs scholen om de studenten op weg te helpen met het opnemen van hun filmpjes. Met ingang van het nieuwe studiejaar zal de stage-app draaien. Tijdens het Ondernemersevent Emmen op 27 maart a.s. krijgen ondernemers de mogelijkheid om alvast in te haken bij dit initiatief en ter plekke hun filmpje op te nemen.

Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met Herman Idema, tel. 0591 65 34 54 of e-mail h.idema@vpb-emmen.nl.

 

                                        

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht