VPB leden hebben een streepje voor!

06-02-2014
Geachte VPB leden,
 
Op dinsdag 4 februari werd het nieuwe BeLEVENspark aan de leden van de VPB gepresenteerd. Frankwin van Beers, directeur Dierenpark Emmen, hield een enthousiaste presentatie over het nieuwe dierenpark, aan de hand van de maquette kregen de leden een kijkje in de keuken van het in aanbouw zijnde park. Het wordt een uniek belevenspark waar de dieren de hoofdrol spelen!
 
                
         
Na de presentatie kwam Jan Dobben, directeur VolkerWessels aan het woord. De aannemer van het nieuwe dierenpark is al drukdoende met het grondwerk. De kabels, buizen etc worden nu gelegd. En gezien de grote zandbulten is er al veel werk verzet. Toch zal er nog heel veel gedaan moeten worden voordat VolkerWessels derde kwartaal 2015  het park oplevert en in maart 2016 de poorten van het park open kunnen…..en daar kunnen VPB leden in meewerken! Heeft u een expertise die van belang kan zijn voor het nieuwe park, laat het ons weten en mail ons!
 
Meer foto’s zien? Kijk ook eens op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/pages/VPB-Emmen/316249258420474?sk=wall
 
 
              

Terug naar het nieuwsoverzicht