VPB-lid Alfa Accountants opent nieuw kantoor in Emmen

13-05-2019

Beste VPB-leden,

Graag informeren wij jullie, als medeleden van de VPB, over een mooie ontwikkeling binnen onze organisatie. Alfa Accountants en Adviseurs opent een nieuwe vestiging in Emmen.

Op 5 juli 2019 vindt de officiële opening plaats van het nieuwe kantoor aan de Westerbracht 12A. Dit nieuwe kantoor is onderdeel van het Alfa kantorennetwerk bestaande uit 33 vestigingen met ruim 950 medewerkers verspreid over heel Nederland.

Alfa is sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf. De missie is dan ook om meerwaarde te creëren voor lokale ondernemers. Om hier vanaf de start voldoende slagkracht voor te hebben gaat de nieuwe Alfa-vestiging nauw samenwerken met het Alfa-kantoor in Hoogeveen. Rudi Nijs, directievoorzitter van beide kantoren, is blij met de nieuwe vestiging: “Een mooi kantoor in de grootste stad van Drenthe. De opening van het kantoor in Emmen zien we als een versterking van onze positie in Drenthe.”

Gericht op ondernemersvraagstukken
Alfa is meer dan een accountantskantoor. De organisatie streeft naar lange termijn relaties met klanten om ze proactief te ondersteunen in elke fase van hun bedrijf. Om dat helemaal naar de normen van deze tijd te doen heeft Alfa de ICT ver doorontwikkeld en biedt als gevolg daarvan diensten aan, die ondernemers echt ontzorgen.

Marc Bruin, relatiemanager kantoor Emmen: “Wij geloven dat lokaal ondernemerschap de duurzame motor is van de economie. Met onze specialistische kennis én regionale verankering staan we dichtbij ondernemers. Het kantoor in Emmen is centraal gelegen en goed bereikbaar voor onze klanten en medewerkers. We maken graag (nader) kennis met ondernemend Emmen.”

Gericht op duurzaamheid
Alfa is B Corp gecertificeerd. B Corp is een wereldwijd netwerk van ondernemingen die duurzaam en sociaal ondernemen. De organisatie werkt vanuit de gedachte People, Planet en Profit. Alfa kent een decentrale organisatie. Het eigendom van Alfa is volledig in handen van haar medewerkers.

Opening kantoor Emmen 
De opening en nadere kennismaking vindt plaats op 5 juli aanstaande vanaf 16.00 uur. Een ieder is van harte welkom.

Over Alfa Accountants en Adviseurs
Alfa is al meer dan 75 jaar thuis in midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Onder de opdrachtgevers zijn veel familiebedrijven. Met 33 kantoren verdeeld over geheel Nederland geeft de organisatie ook letterlijk invulling aan de slogan ‘Overal dichtbij’. Alfa Accountants en Adviseurs kan naast de dienstverlening op het gebied van accountancy ook de klant ondersteunen op het gebied van HRM zaken, financieringsaspecten, subsidieadvies, bedrijfsadvies, fiscaliteit en juridisch advies. Kijk voor meer informatie op de website www.alfa.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht