VPB-lid Harwig houdt op zaterdag 28 mei Open Huis!

19-05-2016

Persbericht 

Open huis Harwig! 

Harwig Installatiegroep opent het nieuwe kantoor aan Atlantis in Emmen en houdt op zaterdag 28 mei Open Huis voor alle belangstellenden. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen in het nieuwe gebouw en kennismaken met de  nieuwste technische ontwikkelingen bij Harwig. 

In de loop van het bijna 110-jarig bestaan groeide Harwig van een klein bedrijf op het gebied van elektrotechniek uit tot de toonaangevende installateur van nu: ruim 160 medewerkers met grote expertise op alle terreinen van de installatietechniek. De experts van Harwig ontwerpen, installeren en onderhouden installaties op het gebied van elektrotechniek, klimaattechniek, brand- en beveiligingstechniek voor ziekenhuizen, scholen, bedrijven enz.. 

Ter gelegenheid van de opening heeft Harwig op haar terrein een techniekplein ingericht. Op het techniekplein in het nieuwe gebouw zijn hightech gadgets te zien en worden demonstraties gegeven. Voor kinderen is er een springkussen aanwezig. Klapstuk is de spectaculaire Red One Solarauto van het Solar Team Twente op de vrijdag. De auto op zonne-energie werd vorig jaar tweede op de Bridgestone World Challenge in Australië. Voor scholieren en studenten met een technische opleiding het neusje van de zalm! Zij worden op vrijdagochtend 27 mei al ontvangen door Harwig, waarmee Harwig zich inzet om de jongeren te enthousiasmeren voor techniek. 

Harwig Installatiegroep vraagt genodigden geld te doneren voor het Ronald McDonald Huis in Groningen. 

   

Terug naar het nieuwsoverzicht