VPB ondersteunt Groeicarrousel Drenthe:een samenwerkingsinitiatief van Rijksuniversiteit Groningen

18-12-2018

 

Als ondernemer in Drenthe, en dus ook in Emmen, krijgt u de mogelijkheid om advies te vragen aan een team studenten Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. U bepaalt zelf uw vraagstuk, bijvoorbeeld op het gebied van groeirealisatie, innovatie, marktonderzoek, interne processen etc., waarna de studenten gedurende een periode van tien weken onderzoek gaan verrichten onder begeleiding van docenten die in contact staan met het bedrijfsleven. Na afloop ontvangt u een concreet en gedegen adviesrapport. De provincie verleent subsidie voor uw deelname aan de Groeicarrousel.

De Groeicarrousel Drenthe biedt u een unieke kans om in 10 weken tijd een concreet advies te ontvangen voor uw specifieke business vraag. In onderstaande brochure vindt u alle informatie over dit initiatief.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan contact op met projectleider Hilde Meijer van de Rijksuniversiteit Groningen via e-mail h.i.meijer@rug.nl of telefoon 050-36 33 140 of met Herman Idema via e-mail h.idema@vpb-emmen.nl of telefoon 06-20 34 66 56.

Uiterlijk 12 januari 2019 dient het aanmeldformulier ingevuld te zijn en dient er een afspraak te zijn ingepland met uw organisatie, de studenten en de begeleider.

De VPB Emmen ondersteunt dit initiatief van harte in het kader van ‘samenwerken loont’!

 

Klik hier voor de brochure

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht