Ondernemersevenement Modern Noaberschap.

29-02-2016

PERSBERICHT

 


VPB, Sligro en ondernemers organiseren hèt Ondernemersevenement “Modern Noaberschap”

 


Op 9 maart a.s. opent Sligro haar deuren voor het Ondernemersevenement “Modern Noaberschap”.


De avond wordt georganiseerd door de Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen (VPB) en de Sligro, in samenwerking met ondernemers en studenten International Hospitality Management van de Stenden Hogeschool en de opleiding gastheer/gastvrouw van het Drenthe college.

 

Een avond met als thema “Modern Naoberschap”, gericht op het aanhalen en verbeteren van de connecties van ondernemers in de regio. De avond zal gericht zijn op het creëren van nieuwe relaties, en het onderhouden van bestaande contacten door middel van een innovatief ‘netwerkspel’, waarbij visitekaartjes een belangrijke rol spelen.

 

Onder het genot van lokale hapjes en drankjes, verzorgt door de Sligro en studenten van de Stenden Hogeschool en het Drenthe College zullen de ondernemers gestimuleerd worden om hun lokale klantenkring te vergroten. Kortom wij nodigen u van harte uit voor dit ondernemende Ondernemersevenement, dit mag u niet missen, neem uw visitekaartje mee en u bent van harte welkom!!

 

De Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen (VPB) is opgericht in 2003. Zij zijn uitgegroeid naar een professionele ondernemersvereniging die als dé belangenbehartiger optreedt naar verschillende instanties. De VPB werkt aan de ruimtelijke en economische verbetering van de bedrijventerreinen binnen de gemeente Emmen. Daarnaast bevordert de VPB het onderling zakendoen door het organiseren van bijeenkomsten voor haar leden.

 

De enthousiaste foodprofessionals van Sligro bemannen op deskundige wijze de winkelvloer van de vestiging in Emmen die in totaal 5.500 m2 telt. Zij bedienen niet alleen de klanten uit de directe omgeving, maar ontvangen ook veel Duitse klanten die deze vestiging speciaal bezoeken voor de specialiteiten.

 

Het Ondernemersevenement vindt vanaf 18.00 uur plaats bij Sligro, Nijbracht 85, 7821 CB Emmen.

 

Graag tot ziens op 9 maart a.s.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht