VPB-lid Webba en Webdesign24 bundelen krachten

10-03-2014
EMMEN - Webba en Webdesign24 werken vanaf 1 maart 2014 samen verder onder de naam Webba. Dankzij de samenwerking kunnen klanten van de bedrijven nog beter bediend worden. Ook het dienstenaanbod van het ‘nieuwe Webba’ wordt uitgebreider. “We zijn weer een stap dichterbij ons doel: dé totaalaanbieder zijn op het gebied van websites, webshops, applicaties, apps en design.”
 
Webba is al jaren een begrip in Emmen en omgeving. “We hebben veel klanten uit de regio, maar merken ook dat er steeds meer vraag is van klanten buiten ons ‘vertrouwde’ gebied”, vertelt Stefan Kuhl van Webba. “Om onze bestaande en nieuwe klanten constant de allerbeste kwaliteit te kunnen blijven bieden, moeten we groeien.”
 
Kwaliteit, bereikbaarheid en service
Dennis Berends is sinds 2009 eigenaar van Webdesign24 (voorheen Joomla Bouwer, red.). Ook hij merkt dat de vraag naar zijn werkzaamheden toeneemt, maar ook breder wordt. “Jaren geleden richtten wij ons uitsluitend op de ontwikkeling van Joomla websites, maar tegenwoordig is er vooral vraag naar maatwerk en (web)applicaties.” Om die reden ging Dennis op zoek naar een partij waarmee hij kon samenwerken. “Ik heb gezocht naar een bedrijf dat kwaliteit levert, uitstekend bereikbaar is en hoog inzet op service. Dat heb ik gevonden in Webba.”
 
Team van professionals
Hoewel Stefan en Dennis spreken over een samenwerking, wordt Webdesign24 onderdeel van Webba. “In eerste instantie blijf ik het vaste aanspreekpunt voor mijn relaties”, vertelt Dennis. “Ik wil de tijd nemen om mijn klanten te laten wennen aan de nieuwe naam.” De nieuwe projectmanager van Webba heeft er alle vertrouwen in dat zijn vaste klanten zijn keuze ondersteunen. “Zij worden nu tenslotte bediend door een team van professionals en dat heeft alleen maar voordelen.”

Terug naar het nieuwsoverzicht