Nieuwsbrief VPB Emmen Jaargang 5, Editie 18

Beste ondernemers,

Ook in de herfstvakantie ontvangt u van ons de nieuwsbrief. Hierin aandacht voor de Algemene Leden Vergadering die 19 november a.s. gehouden wordt. We zijn te gast bij Hotel ten Cate, maar deze vergadering wordt u aangeboden door McDonald's. Meer hierover kunt u hieronder lezen. Verder is in verband met de hercertificering van het Keurmerk Veilig Ondernemen een enquête verspreid waarvan wij van harte hopen dat u deze in wilt vullen. Dit en nog veel meer is te lezen in onze nieuwsbrief.

 

Algemene Leden Vergadering namens McDonald's bij Ten Cate

Op dinsdag 19 november a.s. vindt de Algemene Leden Vergadering plaats bij Hotel ten Cate in Emmen. Deze vergadering wordt u aangeboden door McDonald's. Er is gelegenheid om een kijkje in de keuken van McDonald's te nemen. U wordt hier met busjes naar toe vervoerd. Na afloop van dit bezoek krijgt u bij Hotel ten Cate een korte bedrijfspresentatie over McDonald's waarna de formele vergadering van de VPB gaat beginnen. Binnenkort valt de uitnodiging bij u in de bus, maar u kunt zich ook nu al opgeven via office@vpb-emmen.nl  Vergeet u niet aan te geven of u geïnteresseerd bent in een kijkje in de keuken bij McDonald's? Voor het volledige programma verwijzen wij u naar onze website Klik hier!


                                                     

Hercertificering KVO-B Bargermeer

Zoals we u al eerder gemeld hebben, zijn we druk bezig om de hercertificering van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) voor het bedrijventerrein Bargermeer te behalen. Dit kunnen we niet zonder uw hulp! Het KVO-B certificaat levert u direct geld op! Daarvoor vragen wij u eens in de twee jaar de enquête in te vullen! Deze enquête staat nu online en kunt u hier invullen. Dit neemt ca. 10 minuten van uw tijd in beslag en u doet ons er een groot plezier mee.

Afgelopen week is door ons een brief huis-aan-huis verspreid met uitgebreide informatie over het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen. Deze kunt u hier lezen!

                                            


Open Bedrijvendag Emmen


De Open Bedrijvendag Emmen wordt op zaterdag 2 november a.s. gehouden. Er hebben zich reeds 67 bedrijven aangemeld. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee. Steeds meer ondernemers hebben door dat ze hun bedrijf deze dag goed op de kaart kunnen zetten en deelname is gratis! Bijgaand een lijst van leden van de VPB bij wie u een kijkje in de keuken kunt nemen.U kunt hier klikken en daarna op het logo van de Open Bedrijvendag om deze lijst te zien.


 
                                                                              Voor meer informatie over de Open Bedrijvendag Emmen kunt u terecht op de website www.openbedrijvendagemmen.nl
Wat doet de VPB voor ΓΊ?

Nogmaals willen wij u er graag op wijzen dat het lidmaatschap van de VPB u direct geld kan opleveren bijvoorbeeld door het KVO-B certificaat. U kunt hiermee bij uw verzekering een fikse korting krijgen. Eén van onze VPB-leden gaat hierdoor zo'n € 2.200,00 minder premie betalen. Ook voor u loont het de moeite om hier eens naar te informeren bij uw verzekeringsmaatschappij  het KVO-B certificaat vindt u hier!  Tevens voor het Business Park Meerdijk en het bedrijventerrein Barger-Oosterveld hebben wij het  KVO-B certificaat behaald Deze vindt u hier!

Hoe haal ik meer, voordeel, uit de VPB?

Incasso


Met één van onze leden, GGN Tijhuis & Partners, heeft de VPB een contract afgesloten om u te kunnen ondersteunen bij openstaande posten. Heeft u debiteuren die maar niet de facturen willen voldoen? Wellicht kan GGN Tijhuis & Partners u een dienst bewijzen. Hoe? Neem contact op met Bernd Bouma van GGN Tijhuis & Partners

GGN Tijhuis & Partners
Hooggoorns 52
7812 AM Emmen
tel: 088 - 845 4847
b.bouma@ggn.nl
http://www.ggn.nlHRM Netwerk; Integriteit werknemers

De volgende HRM Netwerkontbijtbijeenkomst heeft als thema; Integriteit werknemers en wordt gehouden op dinsdag 12 november a.s. bij Broekmann Personeelsdiensten aan de Olivier van Noortstraat 8 in Emmen. Aanvang 07.45 uur, beoogde eindtijd 10.00 uur. U dient lid te zijn van de VPB indien u hieraan wilt deelnemen. Meer informatie over het programma kunt u binnenkort vinden op onze website www.vpb-emmen.nl U kunt zich nu al opgeven via office@vpb-emmen.nl

PanterGroep gaat werken vanuit Zelfstandige Behandel Centra

Namens ons lid en VPB contractpartner PanterGroep delen we graag het volgende met u:


PanterGroep is een landelijk opererende, onafhankelijke gecertificeerde arbodienst. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en deskundigheid zijn kernwaarden in onze dienstverlening. We zijn goed georganiseerd, hebben korte lijnen en zijn erop gericht om u als werkgever én als werknemer zoveel mogelijk te ondersteunen bij preventie en verzuim. Onze specialisten doen hun werk met passie en met oog voor uw specifieke bedrijfscultuur. Ze staan u graag terzijde, binnen uw eigen bedrijf of vanuit één van onze spreekuurlocaties. Onze aanpak resulteert in lagere kosten, tevreden medewerkers en efficiënt, duurzaam verzuimmanagement.

Geachte heer, mevrouw,

Na een zorgvuldige voorbereidingstijd van bijna 2 jaar is het dan binnenkort zover: PanterGroep gaat landelijk werken vanuit Zelfstandige Behandel Centra (ZBC). Lees meer ... >

Spiro: dΓ© toeleverancier van stalen-, RVS- en alu constructies

Namens ons lid Spiro delen we graag het volgende met u:

(Bron: Knooppunt Emmen)

Spiro B.V. uit Emmen timmert als metaalverwerkend bedrijf al bijna 50 jaar keihard aan de weg. Wat ooit begon als een eenvoudig, regionaal montagebedrijf, is uitgegroeid tot een wereldwijd opererende onderneming. Spiro heeft naam gemaakt met de ontwikkeling van hoogwaardige laad- en lossystemen, een brede productlijn voor het tram- en spoorwezen en als toeleverancier van stalen constructie- en machineonderdelen. De metaalbewerker onderscheidt zich dankzij zijn solide techniek, uitmuntend vakmanschap en hoge betrouwbaarheid. Ron de Roo, Hans Smit en Ruben Beuker vertellen over de ontwikkeling die Spiro heeft doorgemaakt en wat ze kunnen betekenen voor hun afnemers.
Lees meer ... >

                                                                                                  


China Courant
Van ons lid Splendid China kregen wij de volgende informatie. Voor u als ondernemer liggen er in China enorme kansen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar www.chinacourant.nl In deze courant wordt ondermeer aandacht geschonken aan de nieuwe onderhandelingen tussen de EU en China.Zelf iets te melden?

Heeft u nu ook iets te melden over uw bedrijf of wilt u bijvoorbeeld ook de door u georganiseerde activiteit graag vermeld zien op onze website en/of in de nieuwsbrief, geeft u dit dan door aan ons via office@vpb-emmen.nl . Dan zorgen wij dat dit in orde komt.
 
 
                                                                                 


kalender
21
Jun
Emmer Haringparty
24
Jun
Label C: wat moet (of kunt) u ermee?
25
Jun
Tweedaagse training - Praktisch leiding geven op de werkvloer
25
Jun
Broodje Bahco
info@vpb-emmen / 0591 653454