Nieuwsbrief VPB Emmen Jaargang 7, Editie 6

Beste Ondernemers,

Onderstaand hebben we weer een goed gevulde nieuwsbrief voor u. We houden u graag op de hoogte van alles wat zich onder de ondernemers afspeelt. In onze vaste rubriek 'Hoe haal ik meer, voordeel, uit de VPB' schenken wij aandacht aan één van onze contractpartners op ICT-gebied. Tevens attenderen we u nogmaals op onze 'Marktplaats' waar u aanbiedingen van onze leden kunt vinden. Ook u kunt uw aanbieding hierop kwijt, laat het ons weten via office@vpb-emmen.nl 

 

Banenfestijn 17 april 2015

Op 17 april a.s. organiseert de VPB in samenwerking met het UWV, de gemeente Emmen en alle uitzendbureau's uit de regio in het kader van het Actieplan Jeugdwerkloosheid opnieuw een'Banenfestijn'. Deze keer vindt dit plaats in het stadion van FC Emmen van 13.00 tot 15.30 uur op vrijdag 17 april a.s. Hiervoor worden alle werkzoekende jongeren tot en met 27 jaar uitgenodigd om langs te komen en te zien of er een geschikte vacature voor hen beschikbaar is.

Als u als ondernemer nog één of meerdere vacatures beschikbaar heeft, neemt u dan s.v.p. contact op met Herman G. Idema, h.idema@vpb-emmen.nl of Liesbeth Horstmannl.horstmann@vpb-emmen.nl en u kunt natuurlijk ook altijd bellen naar 0591 - 65 34 54

 

Banenfestijn 9 mei 2014

Broodje Bahco bij Drentea 20 april 2015

Het volgende Broodje Bahco wordt gehouden bij Drentea Kantoormeubelen, James Cookstraat 20 in Emmen op maandag 20 april a.s. Als thema hebben zij gekozen voor: ‘Samen verduurzamen richting een circulaire economie’. Indien u aan wilt schuiven kunt u zich aanmelden via office@vpb-emmen.nl het complete programma kunt u vinden op www.vpb-emmen.nl/activiteiten 

 

 

Algemene Leden Vergadering VPB 21 april 2015

U als ondernemer heeft de uitnodiging voor onze Algemene Leden Vergadering ontvangen. Zoals u weet wordt deze gehouden op dinsdag 21 april a.s. bij PRO Emmen aan de Ullevi 22 in Emmen (Business Park Meerdijk). De eerste aanmeldigen zijn reeds binnen, maar ook uw aanwezigheid wordt zeer door ons op prijs gesteld. De heer Bert Vastenburg, directeur van PRO Emmen, zal u graag vertellen wat PRO Emmen voor haar leerlingen betekent en welke doelstellingen zij hebben. Indien u geïnteresseerd bent kunt u na afloop van de rondvraag rondgeleid worden in de school.

Namens het bestuur van de VPB zullen Jelle Dokter, voorzitter, en Roy Posthuma, penningmeester, u op de hoogte brengen van het reilen en zeilen van de VPB. Herman Idema zal u als directeur van de VPB vertellen over alle lopende projecten.

U kunt zich aanmelden via office@vpb-emmen.nl 

Klik hier voor uitnodiging van de ALV

 

 

Hoe haalt ù meer, voordeel, uit de VPB

ICT Diensten & Producten

Sinds maart 2014 zijn Itass en Bob-ict contractpartner van de VPB. Samen bieden ze de leden van de VPB een groot pakket van diensten en producten die het ondernemen nog prettiger maken!

Itass en Bob-ict bieden VPB leden 10% korting op de eigen Cloud diensten.

Itass en Bob-ict Cloud diensten zijn o.a.:

  • Online werkplek
  • Private Cloud omgeving, eigen beveiligde omgeving in beveiligd datacenter
  • Shared Cloud omgeving, gedeelde omgeving in beveiligd datacenter
  • Cloud backup
  • Cloud antivirus
  • Cloud spam firewall
  • Cloud telefonie
  • Cloud hosting

Daarnaast bieden Itass en Bob-ict ook onderstaande diensten en producten aan: Lees meer ... >


           

Marktplaats VPB

VPB-lid Hampshire Hotel - Zuid Drenthe heeft een leuke aanbieding voor VPB-leden. 16 april is het Nationale Secretaressedag lees hier meer over de aanbieding!

 

Uitnodiging Business & Balans

VPB-lid KroeseWevers organiseert samen met Gelukssmederij en Buro Blink Business & Balans. Een evenement met interessante workshops die betrekking hebben op essentiële fases van de ondernemercyclus: start, uitbreiding, optimalisatie, groei, overname, 
opvolging en daarna... 

Klik hier voor de volledige uitnodiging

Uitnodiging Techniek Sociëteit Emmen

Namens de Techniek Sociëteit Emmen bent  u van harte welkom bij de bijeenkomst van de Technieksociëteit op 22 april. Samen met de OKE bieden we een programma aan van 16 tot 18 uur, met twee onderwerpen. Drentea geeft een presentatie over hun bedrijf en de wijze van ondernemen, en de gemeente Emmen ligt het gemeentelijk inkoop- en aanbestedingsbeleid toe.  

Wij denken dat we u een interessant programma aanbieden en hopen u te verwelkomen.

Aanmelden; jb.snippe@emmen.nl 

Klik hier voor alle informatie

Nieuwe leden!

Als nieuwe leden mogen we begroeten: 

Firma Fruit
Maxwellstraat 25
7825 GA  EMMEN

Tel. 0591 - 72 59 25
E-mail Hilda@firmafruit.nl 
Website www.firmafruit.nl 

 

Jager Holland B.V.
Maxwellstraat 25
7825 GA  EMMEN

Tel. 0591 - 57 75 77
E-mail info@jager.nl 
Website www.jagerholland.nl 

 

WTG Logistics
Maxwellstraat 25
7825 GA EMMEN

Tel. 0591 - 57 75 99
E-mail wtg@wtg-logistics.nl 
Website www.wtg-logistics.nl 

Wij heten hen van harte welkom bij de VPB en hopen op een prettige samenwerking!

 

Zelf iets te melden?

Heeft u nu ook iets te melden over uw bedrijf of wilt u bijvoorbeeld ook de door u georganiseerde activiteit graag vermeld zien op onze website en/of in de nieuwsbrief, geeft u dit dan door aan ons via office@vpb-emmen.nl  Dan zorgen wij dat dit in orde komt.

kalender
info@vpb-emmen / 0591 653454