Ondernemersevent Emmen; Lekker werken in Emmen

 

Op woensdag 27 maart opent Sligro in Emmen haar deuren tussen 18.00 en 21.00 uur voor de 12e editie van het Ondernemersevent Emmen, een laagdrempelig evenement voor ondernemers uit Emmen en omgeving. Het thema van dit jaar is ‘Lekker werken in Emmen’.

Onder het genot van regionale hapjes en drankjes kunnen ondernemers informeel bijpraten of kennismaken met andere ondernemers. Tijdens de avond zal er aandacht zijn voor de mogelijkheden om met behulp van het IWCN (International Welcome Center North) internationaal talent in dienst te nemen. Ook wordt in samenwerking met Dutch TechZone de nieuwe stage-app gepresenteerd waarmee bedrijven en studenten snel en makkelijk met elkaar in contact komen. Wie dat wil kan op de avond zelf al een filmpje opnemen om zichzelf te presenteren aan studenten die op zoek zijn naar een stageplek. Redenen genoeg dus om aanwezig te zijn op deze bruisende avond!

Het evenement wordt georganiseerd door de Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen (VPB Emmen) en Sligro, in samenwerking met ondernemers, de gemeente Emmen, studenten International Hospitality Management van NHL Stenden, de opleiding gastheer/gastvrouw van het Drenthe college en leerlingen van PRO Emmen. Dit jaar zijn ook de Stichting Marketing Regio Emmen, het International Welcome Center North en Dutch TechZone aangehaakt als partners.

 

 


 

 
 

AANMELDEN;  office@vpb-emmen.nl