Training en Coaching

 

Via Re-Move, biedt de VPB haar leden de mogelijkheid om voor een voordelig tarief trainingen en coaching te ontvangen.

Re-Move is een bureau dat al ruim twintig jaar actief is met het geven van trainingen en opleidingen en (persoonlijke) coaching aan personen en groepen in het bedrijfsleven, (semi) overheid en instellingen. Dit kan zowel een (open) training zijn, een maatwerktraining en een workshop.

Re-Move onderscheidt zich door praktisch, doelgericht, positief confronterend, respectvol trainen en coachen en heeft een breed aanbod van activiteiten welke u op de website http://www.re-move.nl/Data_Trainingen.html en in de activiteitenkalender van de VPB kunt vinden.

 

Ton Grimm en Gerda Cramer zijn de eigenaren van Re-Move en hebben de beschikking over ervaren en praktijkgerichte trainers, die zij op basis van kennis en specialisme per opdracht inzetten.  Ook zelf zijn ze zeer ervaren in het coachen en trainen van groepen en individuen en tevens zijn ze in te zetten als mediator en is Re-Move T.T.I.gecertificeerd op het gebied van gedragsprofielen en emotionele intelligentie.

Re-move is relatieleverancier van o.a.

  •  VPB – Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen
  •  OOM – Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking
  •  OTIB – Opleidings-en ontwikkelingsfonds voor het Technische Installatiebedrijf
  •  A+O Metalektro opleidingsfonds 

Bent u geïnteresseerd en wilt u nadere informatie, dan kunt u mailen naar info@re-move.nl of u kunt bellen met Gerda Cramer 06-53 84 93 90 of Ton Grimm 06-51 42 61 72. De informatie is ook te vinden op de website
www.re-move.nl

Re-Move is gevestigd aan de Praam 2, 7833 DD  Nieuw-Amsterdam