Verzekeringen

Contractpartner De Witte Assurantiën kan u als VPB-lid veel voordeel opleveren. De Witte mag u namelijk een ledenkorting geven die kan oplopen tot maar liefst 20% op de reguliere verzekeringspremies.

Veiliger = voordeliger
De korting is mogelijk omdat de bedrijventerreinen in Emmen beschikken over het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit keurmerk wordt verleend als wordt aangetoond dat er effectieve maatregelen zijn getroffen die de veiligheid waarborgen. Hierdoor is het risico-technisch gezien een stuk aantrekkelijker om de bedrijven te verzekeren.

Kwalitatief advies
“Een korting mag echter nooit ten koste gaan van de kwaliteit van het advies” vindt Mariële de Wind van De Witte. “Daarom kunt u bij ons rekenen op een gedegen risicoanalyse”, aldus de Emmense, “zodat u niet voor verrassingen komt te staan, omdat iets niet verzekerd blijkt te zijn. Ook betaalt u niet onnodig voor risico’s die u beter zelf kunt dragen.”

MKB en grootzakelijk
Met meer dan 70 medewerkers en vestigingen in Hoogeveen en Assen is De Witte Assurantiën een van de grootste onafhankelijke intermediairs van Noord-Nederland. De Witte is een veelzijdige dienstverlener aan zijn klanten, die vooral afkomstig zijn uit het MKB en de grootzakelijke markt.

Meer weten?
Neem dan contact op met Mariële de Wind. U kunt haar bereiken op (06) 46 11 49 18, of haar een e-mail sturen: m.dewind@witte.nl

 

 

Vestiging Assen
Zwedenlaan 12
Postbus 877
9400 AW Assen
T 0592 - 311 646

Vestiging Hoogeveen
Het Haagje 3-02
Postbus 115
7900 AC Hoogeveen
T 0528 - 299 400