Broodje Bahco bij VPB-lid Solar Sunroofs

11-05-2017

Afgelopen dinsdag 9 mei waren we te gast bij Solar Sunroofs waar Jeroen de Jonge als gastheer optrad voor leden van de VPB tijdens het maandelijkse broodje Bahco.

Wie is Solar Sunroofs en wat doet Solar Sunroofs?

Solar Sunroofs wil particulieren en bedrijven energiezuinig maken! Jeroen en Chris de Jonge zijn in 2010 begonnen met Solar Sunroofs om particulieren en bedrijven energiezuinig te maken door middel van zonne-energie systemen. Zij hebben in hun assortiment:

  •         vliesgevel zonne-systemen
  •         transparante zonnepanelen voor o.a. in serres,
  •         traditionele kristallijn panelen
  •         high performance panelen.

Zij krijgen ook vaak de vraag, “kunnen bewoners en ondernemers misschien nog meer besparen op hun energiekosten"?

Het antwoord daarop van Jeroen en Chris is JA!  Het is nu mogelijk om de gasrekening omlaag te brengen door gebruik te maken van pelletkachels die dan ook meer dan voldoende in de showroom stonden. Tevens heb Chris en Jeroen het Warmteloket opgericht; dit is de volgende stap in het verduurzamen van woningen of bedrijven.

Stel u eens voor geen energiekosten meer. Uw bedrijf staat hoger op de energieprestatieladder.  Dit instrument wordt door opdrachtgevers en opdrachtnemers gebruikt bij aanbestedingen. Het basisprincipe van de ladder is dat inspanningen van bedrijven worden gehonoreerd. Een hogere score op de ladder wordt beloond met een concreet voordeel in het aanbestedingsproces.

Wat is een pelletkachel?

Een pelletkachel is een kachel die brand op pellets, dit zijn kleine brokjes hout die gemaakt zijn van zaagsel en snippers . Het zaagsel word in een machine onder hoge druk samen geperst tot kleine ronde staafjes die we hout pellets noemen. Een pelletkachel is zeer sfeervol en de warmte die een pelletkachel geeft wordt door veel mensen als prettig ervaren en bespaart significant op uw gasrekening. 

Solar Sunroofs is gevestigd aan de Kapitein Nemostraat 1D te Emmen en heeft een zeer uitgebreide showroom en Jeroen en Chris staan u graag te woord.

Voor meer info www.solarsunroofs.nl 

       

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht