VPB ondersteunt Groeicarrousel Drenthe

06-02-2019


Als ondernemer in Drenthe kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om advies te vragen aan een team studenten Economie en Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. U bepaalt zelf uw vraagstuk, bijvoorbeeld op het gebied van groeirealisatie, innovatie, marktonderzoek, interne processen etc., waarna de studenten gedurende een periode van tien weken onderzoek gaan verrichten onder begeleiding van docenten die in contact staan met het bedrijfsleven. Na afloop ontvangt u een concreet en gedegen adviesrapport. De provincie verleent subsidie voor uw deelname aan de Groeicarrousel. 

De Groeicarrousel Drenthe biedt u een unieke kans om in 10 weken tijd een concreet advies te ontvangen voor uw specifieke business vraag. 

Meerdere VPB-leden hebben zich in januari aangemeld voor de Groeicarrousel Drenthe. Bent u geïnteresseerd maar was u nog niet in de gelegenheid om het aanmeldformulier in te dienen? U kunt te allen tijde meer informatie opvragen of aanmelden voor een volgende ronde. Neem dan contact op met projectleider Hilde Meijer van de Rijksuniversiteit Groningen via e-mail h.i.meijer@rug.nl of telefoon 050-36 33 140 of met Herman Idema via e-mail h.idema@vpb-emmen.nl of telefoon 06-20 34 66 56.

De VPB Emmen ondersteunt dit initiatief van harte in het kader van ‘samenwerken loont’!

Klik hier voor meer informatie in de brochure 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht