Nieuw bedrijf InDiv Solutions B.V. uit de startblokken

21-11-2013
EMMEN - Het bedrijf bestond al sinds juni, maar per 20 november is het kersverse InDiv Solutions een volwaardige B.V., hierbij ondersteund door Houkes Ondernemersadvocaten en notariaat 't Suydenvelt. Het bedrijf is gevestigd aan de Waanderweg en heeft zich gespecialiseerd in game art, graphic design voor online producties zoals websites en vooral 3D visualisaties. 
 
Wat betreft dat laatste: de 3D-modellen die InDiv Solutions bouwt gaan een flinke stap verder dan de 3D-visualisaties die doorgaans op basis van zogeheten artist impressions worden gemaakt. Het jonge bedrijf bouwt haar modellen vanaf bijvoorbeeld bestektekeningen of architectuur-detailontwerpen en zorgt ervoor dat gebruikers echt de beleving hebben door een gebouw, over een weg, een plein of een heel stadsgedeelte te lopen, zij het virtueel. Daarbij kunnen zelfs game-elementen worden toegevoegd. Het bedrijf werkt daarvoor samen met opgeleide game designers. Voorts onderscheidt InDiv Solutions zich met bijzonder designwerk, met name voor online omgevingen. 
 
InDiv Solutions werd op 2 november door wethouder Bouke Arends officieel geopend. Het bedrijf is eigendom van Jeroen en Judith Mulder. Jeroen deed brede ervaring op bij Reed Elsevier en Atos Origin, maar besloot om in juni het avontuur aan te gaan met Roy Koch en Tim de Zwart, twee nog jonge collega-ondernemers in Emmen. Onder aansturing van Jeroen moet het bedrijf marktleider worden in 3D game art en 3D visuals voor b2b-toepassingen. Niets minder. De eerste stappen zijn gezet: InDiv Solutions werkt inmiddels voor Lefier, BCIP in Hoogeveen, Vortus in Emmen, Provatherm en Dutch DJ Entertainment. 
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht