VPB-lid Bikkel stelt zich graag aan u voor

03-03-2017

Leanne Klein is sinds een aantal jaar werkzaam bij Bikkel Detachering. In eerste instantie met name met buitenlandse arbeidskrachten maar tegenwoordig is zij ook verantwoordelijk voor de vestigingen in Groningen en Emmen. 

Leanne Klein: ‘Als detacheerder volgen wij de markt nauwkeurig en we lopen graag voorop in de markt’’. 

‘Zo hebben we in 2014 een camping gekocht en vorig jaar Attractiepark Duinen Zathe en het concept Verkeerspark Assen. Dit lijken heel vreemde aankopen echter voor onze groep zijn ze zeer strategisch. Wij willen namelijk ook in de wintermaanden en tijdens korte uitval van de vraag van onze klanten kunnen voorzien in arbeidsplaatsen voor onze medewerkers. Dit kan in het onderhoud op de camping maar ook door het bedienen van attracties. Zo slaan we twee vliegen in één klap. 

Ook voorzien wij hiermee aan de wettelijke kaders om medewerkers een herstelplaats te bieden als ze door ziekte langdurig of kortstondig uitvallen. De afgelopen jaren hebben we gezien dat als je op je eigen tempo in de buitenlucht met de zon op de achtergrond kunt herstellen, dat dan de ziekte percentages heel laag zijn. Voor beide partijen een perfecte oplossing. 

Hiermee willen we laten zien dat Bikkel Detachering samen met haar zusterbedrijven een totaal aanbieder is van gemotiveerd, daadkrachtig en perfect passende medewerkers. Volgens ons is deze synergie de enige manier om te blijven innoveren in een sterk veranderende markt. Vooralsnog zijn wij de enige in het Noorden die dit op deze manier doet. 

Het hele verhaal leg ik graag in een persoonlijk gesprek uit geeft Leanne Klein aan.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht